Klíma tisztítás, klíma karbantartás Budapest és Pest Megye területén
Klíma tisztítás, klíma karbantartás Budapest és Pest Megye területén

Forgalmazott klíma márkák

Klíma márkák

A teljesség igénye nélkül felsoroljuk az általunk megbízhatónak talált és ezért forgalmazott klíma márkák, klíma berendezéseket.

1 Gree klíma

Először a legnagyobb számban eladott és az utóbbi évek legnagyobb sláger márkáját, a Gree klíma berendezéseket szeretnénk bemutatni. Az utóbbi időben magasan a legnagyobb érdeklődés a Gree márka termékeit övezi, nemcsak a rendkívül erős reklám és marketing tevékenységük, a világon a legtöbbet gyártott klíma mennyiség miatt, de ugyanennyire a vevők elégedettsége, kiemelkedő ár/érték aránya miatt is.

Gree inverteres split klímák legfontosabb tulajdonságai:

G10 inverter

A G10 inverter technológia a Gree gyár egyedi fejlesztése, amely akár 1 Hz frekvenciáig képes a kompresszor fordulatszámát csökkenteni, ezzel rendkívüli energiahatékonyságot elérve.

8 C temperálás

A beltéri hőmérsékletet stabilan 8°C-os hőmérsékleten tartja, meg-akadályozva ezzel a vizes rendszerek fagyását, téli időszakban, soká-ig nem használt ingatlan esetében.

Fűtés -20 C° külső hőmérsékletig:

A kompresszor előfűtés és a csepptálcán elhelyezett leolvasztó fűtőszál segítségével teszi lehetővé a fűtési üzemet akár – 20 C-os külső hőmérséklet esetén is. (Sőt, a

Hűtés -15 C-ig

A berendezés -15°C-os kültéri hőmérsékletig megbízhatóan hűt, a kültéri hőmérséklet alapján, változó ventilátor és kompresszor fordulatnak köszönhetően.

HIDEG LEVEGŐ BEFÚJÁS ELLENI VÉDELEM

Fűtés üzemben a beltéri egység csak azután indul el, miután a hőcserélő elérte a megfelelő hőmérsékletet, így a beltéri mindig a beállított hőmérsékletnek megfelelő levegőt fúj.

I-Feel

Egy mini hőmérő a távirányítóban, érzékeli a környezetében a levegő hőmérsékletét és továbbítja a beltéri egy-ségnek. Így a berendezés a ventilátor sebességet és a hőmérsékletet a távirányító elhelyezéséhez igazítja, ezzel maximalizálva az elérhető komfortérzetet.

Alacsony zajszint

A legalacsonyabb üzemelési zajszint 21 dB(a), mely egy csendes váróterem zajszintjénél is alacsonyabb.

FOTOKATALITIKUS SZŰRŐ

A szűrő képes teljesen oxidálni és lebontani a szerves szennyeződéseket. Ez hatékonyan ki tudja küszöböl-ni 99,9% -ban a baktériumok vírusok kialakulását és megszünteti a kellemetlen szagokat.

KATECHIN SZŰRŐ

A katechin egy olyan természetes antibakteriális anyag, amely zöldtea levélből nyerhető. Hatékonyan elpusztítja a rákkeltő anyagok 95%-át , mint például a Staphylococcust, Streptococcust, Salmonellát, stb.

EZÜST ION SZŰRŐ

Az ezüst ion képes elpusztítani 99%-ban a baktériumokat, meggátolja a penész kialakulását, és megszünteti a kellemetlen szagok okait.

Cold Plasma szűrő

Hatékonyan tisztítja a levegőt, elpusztítja a bak-tériumok 90%-át. Semlegesíti a kellemetlen szagokat. A keletkező negatív oxigén ionok javítják a levegő minőségét.

Széles légterelés

A légterelő függőlegesen és vízszintesen is állítható, így maximalizálható a szoba komfortja.

Intelligens leolvasztás

A fűtési teljesítmény maximalizálása, a leolvasztási ciklusok optimalizálásával. A hagyományos leolvasztás az eltelt idő alapján indul. Pl. 50 perc elteltével 10 percig. A Gree I-Defrosting rendszer csak akkor kezdi el a ciklust, amikor arra tényleg szükség van, és csak addig, amíg megtörténik a tényleges leolvasztás.

További részletes tudnivalók a Gree klímákról:

Gree klíma

2. Fujitsu klíma

A Fujitsu az egyik legnépszerűbb és legrégibb japán klímatechnikai márka. 1936-ban alapították, a klímaberendezések gyártása 1962-ben indult el és szinte azonnal jelentős sikereket könyvelhetett el a szigetországban és hamarosan a tengerentúlon is.

A Fujitsu klíma értékesítés terén jelenleg közel 40 országban piacvezető. Ennek a népszerűségnek a magyarázata a kitűnő minőség, a kedvező ár-érték arány, a könnyű telepíthetőség, a széles modellválaszték, a tartósság és nem utolsó sorban az egyes berendezésekre vállalt 10 éves garancia.

Praktikus és modern klíma

Kiváló energiahatékonyságú klíma berendezések, ráadásul a fűtés is hatékony velük, így nem kell fázni, amíg bekapcsoljuk a központi fűtést vagy nem kell az egész házat fűteni, ha csak a hálószobában szeretnénk egy kis meleget.

Mindezen jó tulajdonságán felül a Fujitsu klíma a ma már egyre fontosabbá váló esztétikai igényeket is maximálisan kielégíti modern stílusos megjelenésével. A formatervezés mellett számos praktikus funkció teszi modernné, amivel otthonában maximális kényelmet biztosíthat.

Ha csúcsminőségű, hosszú élettartamú klímát keres, válassza az igényeinek megfelelő Fujitsu típust!

A Fujitsu klímaberendezések széles palettája minden igényt kielégít a legkisebb oldalfali rendszerektől a legnagyobb VRF rendszerekig.

Rendkívül halk, kompromisszum mentes készülékek. Nagyon alacsony(0,5kW) induló teljesítményük miatt, gyerekszobába, hálószobába szinte egyedülállóan alkalmas a piacon.

További információk a Fujitsu klímákról:

Fujitsu klíma


3. Fisher klíma

Ismerje meg a Fisher klíma termékeit, és válassza ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő modellt. A márka termékei stabil, megbízható hűtőkörükkel és extra funkcióikkal együtt rendkívül üzembiztos működés mellett magas színvonalat jelentenek. Minden Fisher klíma tulajdonos kiváló minőségű terméket kap professzionális telepítéssel, így a berendezése éveken át problémamentesen szolgálja tulajdonosát. A Fisher klíma célja, hogy az alapvető hűtő-fűtő funkciókon túl további extra szolgáltatásokkal is kiszolgálja vásárlóit. Megbízható, országos szervízhálózattal is ügyfelei rendelkezésére áll.

Fisher Art design klíma

Ha Önnek fontos a fűtés, a design, a szűrt levegő és a szuper hatékonyság kényelmi funkciókkal kiegészítve, akkor az Ön készüléke a Fisher Art design kíma!

• Ha a lakást télen magára hagyja, elutazik, használja a 8 ºC temperáló fűtést. Ezzel megóvja a lakást a fagyástól és rengeteg energiát takaríthat meg!

• A melegindítás funkció abban segít, hogy ha a készüléket beindítja, a ventilátor csak akkor indul be, ha a hőcserélő már meleg. Ezzel elkerüli a hideg légáramlást fűtési módban!

• A készülék megfelel a kedvezményes áramtarifa (H TARIFA) igényléséhez szükséges feltételeknek, így Ön a fűtési időszakban közel 40%-os megtakarítást érhet el.

• A „Plazmaszűrő” a legfejlettebb szűrő, segít az allergiás panaszok csökkentésében is! Ezt a technikát általában csak nagyon drága klímákban használják, de minden Fisher modellben alapfunkció! És emellett beépítésre került még a „hideg katalitikus” szűrő, az extra finom porszűrő, hogy biztosítsa Ön számára a friss és tiszta levegőt! A 4 irányú motoros légtereléssel az egyenletes légeloszlást biztosítja a készülék.

• Az a+ fűtési és az a++ hűtési energiaosztály a legjobb ár-érték arányt adja, kis fogyasztás és alacsony rezsiköltség mellett! Hűtés akár naponta egy csésze olcsó kávé áráért!

• Powerful : Extra erő a készülékben, kiemelkedően a TUrBO üzemmódban, ha kell, szinte azonnal lehűtheti vagy felfűtheti a lakást!

• 1W standby (készenléti) fogyasztás! Tudta, hogy ha a standby fogyasztás magas, az 24 órában 365 nap alatt akár használat nélkül is tetemes villanyszámlát eredményezhet? Az 1W standby fogyasztás ezt is megoldja!

• A nyugodt pihenést szolgáló funkciók: a csendes működés, a kikapcsolható kijelző fény, az éjszakai üzemmód, a 24 órás időzítés.

• Intelligens kijelzőfény érzékeli a környezet fényerejét, ahogy a szoba sötétedik, egyre halványul.• Ősszel, ha kitereget, párásodik a lakása, folyik a víz az ablakon? Ne költsön külön párátlanítóra, a Fisher Art párátlanító funkciója ezt a gondot is megoldja.

Fisher Art klíma választék:

Fisher Comfort Plus klíma

Ha Önnek fontos a fűtés és a szuper hatékonyság kényelmi funkciókkal kiegészítve, akkor az Ön készüléke a Fisher Comfort Plus klíma!

• Az állandó fűtési használat lehetősége adott, mert a kültéri egység tálcafűtése és a kompresszor temperálás a hatékony téli működés alapfeltétele, ami minden Fisher Comfort Plus klímában beépített alapfunkció!

• Ha a lakást télen magára hagyja, elutazik, használja a 8ºC temperáló fűtést! Ezzel megóvja a lakást a fagyástól és rengeteg energiát takaríthat meg!

•A melegindítás funkció abban segít, hogy ha a készüléket beindítja, a ventilátor csak akkor induljon be, ha a hőcserélő már meleg. Ezzel elkerüli a hideg légáramlást fűtési módban!

• A készülék megfelel a kedvezményes áramtarifa (H tarifa) igényléséhez szükséges feltételeknek, így Ön a fűtési időszakban közel 40%-os megtakarítást érhet el.

• WIFI adapter: Ha mobil eszközére letölt egy appot, akkor a mobilja lesz a távirányító a lakásban lévő WIFI-n keresztül. Ezzel a készülékét csendes, láthatatlan működés szuper csendes működés, láthatatlan kijelző, 24 órás program, éjszakai üzemmód, mintha ott sem lenne a klíma! A fűtési időszakban közel 40%-kal olcsóbb tarifával fűthet!

„Plazmaszűrő”, „SILVER ION” szűrő, „hideg katalitikus” szűrő és az extra finom porszűrő is beépítésre került a klímába „GOLDEN FIN” bevonattal, hogy biztosítsa Ön számára a friss és tiszta levegőt! A 4 irányú motoros légtereléssel az egyenletes légeloszlást biztosítja a készülék, míg a „Follow me” funkció segítségével gyerekjáték elérni, hogy annyi fok legyen és ott, ahol Ön szeretné!

Fisher Comfort Plus klíma választék

Fisher Summer klíma

Önnek a nyári hűtés a legfontosabb? Csak ritkán használná a klímát fűtésre, hűvösebb napokon átmeneti időben, viszont fontos a kis fogyasztás, a levegő minősége és a csendesség? Akkor az Ön számára a tökéletes választás a Fisher Summer klíma. A Fisher Summer berendezésekben elhelyezett nagy hatékonyságú kompresszornak és a legújabb technológiai megoldások alkalmazásának köszönhetően a berendezés rendkívül energia-hatékony, csökkentve így az Ön rezsiköltségét. Az extra szűrőknek és bevonatoknak köszönhetően biztosítja családja számára a tiszta, friss levegőminőséget.

Fisher Summer klíma választék

4. Cascade klíma

Cascade klímát vásárolni okos választás!

A Cascade légkondicionáló berendezések mindazokat az előnyöket nyújtják Önnek, amiket a legrangosabb klímamárkák kínálnak: legújabb technológia, wifi vezérlés, kiváló minőségű, tartós alkatrészek, elvárásokon túlmutató energiatakarékosság, alacsony zajszint, egészséges, biztonságos levegőminőség.

A kiváló ár-érték arányú berendezéseket azoknak ajánljuk, akik ragaszkodnak a magas minőséghez, ám nem kívánják megfizetni a világmárkák által kért felárat.

A berendezések környezetbarát R32 hűtőközeggel üzemelnek, és a világ vezető klímagyártói által is használt energiatakarékos kompresszorokkal készülnek. A szakértők és szerelők, ill. felhasználók visszajelzéseiből kitűnik, hogy mind a klímák minősége, mind pedig a szerelhetősége kiemelkedő színvonalú.

A Cascade prémium berendezések a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek, így Ön hosszú távon, tartósan élvezheti a megvásárolt berendezés által nyújtott kiemelkedő komfortérzetet.

Cascade klímákról bővebben:

A Cascade klíma márka design klímája: BLACK ART Design klíma – a hűvös elegancia

Black Art design klíma 3,5 kW-os

Inverteres klíma

Klíma tisztítás Árlista

Hogyan vásároljunk inverteres klímát? És hogyan NE?

Klíma akciók

Klíma szereléssel együtt

A klímaszerelés menete

Gree klíma

Cascade klíma

Fujitsu klíma

Fisher klíma

Akciós klímák

Fűtés klímával

Mennyit fogyaszt a klíma?

Inverteres klíma

Új klíma előnyei

Fűtés klímával

Klímaszerelés házilag
Gree klímák választéka

klima-budapest.eu    Akciós klímák

Hisense klíma

Mennyit fogyaszt a klíma?

Syen klíma     


Forgalmazott klíma márkák: Gree klíma, Fujitsu klíma, Fisher klíma, Panasonic klíma, Daikin klíma, Cascade klíma…

Summary
Article Name
Klíma márkák
Description
Forgalmazott klíma márkák bemutatása: megbízható, kiváló ár-érték arányú, minőségi és prémium split klímák ismertetése.