Forgalmazott klíma márkák

Klíma márkák

A teljesség igénye nélkül felsoroljuk az általunk megbízhatónak talált és ezért forgalmazott klíma márkák, klíma berendezéseket.

1 Gree klíma

Először a legnagyobb számban eladott és az utóbbi évek legnagyobb sláger márkáját, a Gree klíma berendezéseket szeretnénk bemutatni. Az utóbbi időben magasan a legnagyobb érdeklődés a Gree márka termékeit övezi, nemcsak a rendkívül erős reklám és marketing tevékenységük, a világon a legtöbbet gyártott klíma mennyiség miatt, de ugyanennyire a vevők elégedettsége, kiemelkedő ár/érték aránya miatt is.

Gree inverteres split klímák legfontosabb tulajdonságai:

G10 inverter

A G10 inverter technológia a Gree gyár egyedi fejlesztése, amely akár 1 Hz frekvenciáig képes a kompresszor fordulatszámát csökkenteni, ezzel rendkívüli energiahatékonyságot elérve.

8 C temperálás

A beltéri hőmérsékletet stabilan 8°C-os hőmérsékleten tartja, meg-akadályozva ezzel a vizes rendszerek fagyását, téli időszakban, soká-ig nem használt ingatlan esetében.

HIDEG LEVEGŐ BEFÚJÁS ELLENI VÉDELEM

Fűtés üzemben a beltéri egység csak azután indul el, miután a hőcserélő elérte a megfelelő hőmérsékletet, így a beltéri mindig a beállított hőmérsékletnek megfelelő levegőt fúj.

I-Feel

Egy mini hőmérő a távirányítóban, érzékeli a környezetében a levegő hőmérsékletét és továbbítja a beltéri egy-ségnek. Így a berendezés a ventilátor sebességet és a hőmérsékletet a távirányító elhelyezéséhez igazítja, ezzel maximalizálva az elérhető komfortérzetet.

Alacsony zajszint

FOTOKATALITIKUS SZŰRŐ

A szűrő képes teljesen oxidálni és lebontani a szerves szennyeződéseket. Ez hatékonyan ki tudja küszöböl-ni 99,9% -ban a baktériumok vírusok kialakulását és megszünteti a kellemetlen szagokat.

KATECHIN SZŰRŐ

A katechin egy olyan természetes antibakteriális anyag, amely zöldtea levélből nyerhető. Hatékonyan elpusztítja a rákkeltő anyagok 95%-át , mint például a Staphylococcust, Streptococcust, Salmonellát, stb.

EZÜST ION SZŰRŐ

Az ezüst ion képes elpusztítani 99%-ban a baktériumokat, meggátolja a penész kialakulását, és megszünteti a kellemetlen szagok okait.

Cold Plasma szűrő

Hatékonyan tisztítja a levegőt, elpusztítja a bak-tériumok 90%-át. Semlegesíti a kellemetlen szagokat. A keletkező negatív oxigén ionok javítják a levegő minőségét.

Széles légterelés

A légterelő függőlegesen és vízszintesen is állítható, így maximalizálható a szoba komfortja.

Intelligens leolvasztás

A fűtési teljesítmény maximalizálása, a leolvasztási ciklusok optimalizálásával. A hagyományos leolvasztás az eltelt idő alapján indul. Pl. 50 perc elteltével 10 percig. A Gree I-Defrosting rendszer csak akkor kezdi el a ciklust, amikor arra tényleg szükség van, és csak addig, amíg megtörténik a tényleges leolvasztás.

További részletes tudnivalók a Gree klímákról:

2.Hisense klíma

A világ egyik vezető elektronikai termék gyártója, a Hisense megbízható klímái széles választékban megtalálhatóak kínálatunkban, melyek a legkülönbözőbb igényeket tudják kielégíteni. Ma már szinte az összes készülékük beépített wifivel és magyar nyelvű HiSmart-Life alkalmazással rendelkezik. Vannak kifejezetten fűtésre tervezett klímák, Mesterséges Intelligenciával vezérelt, UV-C szűrővel rendelkező vagy Hi-Nano légtisztítással.

Válasszon Ön is magas minőségű Hisense klímát!

 

3. Cascade klíma

Cascade klímát vásárolni okos választás!

A Cascade légkondicionáló berendezések mindazokat az előnyöket nyújtják Önnek, amiket a legrangosabb klímamárkák kínálnak: legújabb technológia, wifi vezérlés, kiváló minőségű, tartós alkatrészek, elvárásokon túlmutató energiatakarékosság, alacsony zajszint, egészséges, biztonságos levegőminőség.

A kiváló ár-érték arányú berendezéseket azoknak ajánljuk, akik ragaszkodnak a magas minőséghez, ám nem kívánják megfizetni a világmárkák által kért felárat.

A berendezések környezetbarát R32 hűtőközeggel üzemelnek, és a világ vezető klímagyártói által is használt energiatakarékos kompresszorokkal készülnek. A szakértők és szerelők, ill. felhasználók visszajelzéseiből kitűnik, hogy mind a klímák minősége, mind pedig a szerelhetősége kiemelkedő színvonalú.

A Cascade prémium berendezések a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek, így Ön hosszú távon, tartósan élvezheti a megvásárolt berendezés által nyújtott kiemelkedő komfortérzetet.

Cascade klímákról bővebben:

A Cascade klíma márka design klímája: BLACK ART Design klíma – a hűvös elegancia

Black Art design klíma 3,5 kW-os

4. Toshiba klíma

A Toshiba klíma a japán precizitás és innováció megtestesítője. A megbízhatóság, az energiahatékonyság és a kényelem szinonimájává vált. Széles választékban áll rendelkezésre, a kompakt mobil klímáktól a nagy teljesítményű, fűtésre is használható split klímákig. A modern technológiáknak köszönhetően a Toshiba klímák rendkívül halkak és energiatakarékosak, így nemcsak a komfortérzetet, de a pénztárcát is kímélik.

  • Könnyű kezelhetőség: A távirányítóval egyszerűen beállíthatod a kívánt hőmérsékletet és üzemmódot.
  • Intelligens funkciók: A WiFi-vel rendelkező klímák okostelefonról is vezérelhetők, így bárhonnan felügyelheted a hőmérsékletet.
  • Stílusos design: A Toshiba klímák nemcsak praktikusak, de modern és elegáns megjelenésükkel bármely otthon díszei lehetnek.

5. Syen klíma

A piacvezető Gree gyár terméke, hasznosítja annak minden műszaki fejlesztését, találmányát. A Syen klíma  jól  strukturált,  letisztult termékkínálatával    mindenki    számára    megkönnyíti a választást. A legfőbb cél az árak kialakításánál az volt, hogy mindenki  számára elérhető, megbízható megoldást tudjanak kínálni  a  mindennapok  kényelméhez.   Így valóban elmondhatjuk, hogy a Syen klímaberendezések kiváló ár/érték arányú készülékek. 

Klimatizáláshoz keressen minket, 20 év tapasztalattal segítünk!

Telefon: +36-20-2613639

Írjon nekünk, várjuk megkeresését!

Contact Form Demo (#1)

Klíma tisztítás Árlista

Klíma szereléssel együtt

A klímaszerelés menete

Gree klíma

Cascade klíma

Fűtés klímával

Mennyit fogyaszt a klíma?

Inverteres klíma

Fűtés klímával
Gree klímák választéka

klima-budapest.eu

Hisense klíma

Mennyit fogyaszt a klíma?

Syen klíma     


Forgalmazott klíma márkák: Gree klíma, AUX klíma, Toshiba klíma, Hisense klíma, Syen klíma, Panasonic klíma, Daikin klíma, Cascade klíma…

Summary
Article Name
Klíma márkák
Description
Forgalmazott klíma márkák bemutatása: megbízható, kiváló ár-érték arányú, minőségi és prémium split klímák ismertetése.